برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان گالری عکس و مدل 2017-96 و آدرس photowox.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
خرید رژ لب مدادی تراش دار
خط لب مدادی بسته ای
مداد ابرو عمده
خرید مداد شمعی رنگی فلورمار
پد اسفنج مدل قارچی دسته دار
خرید خط چشم پاریس اصلی
بخور سرد فانتزی عمده
خرید مام الد اسپایس
عکس پروفایل دخترونه عینکی - عکس پروفایل عینکی دخترونه
سالگرد عارف نیشابوری عطار نیشابوری سال 99
متن و جملات زیبا برای روز علوم آزمایشگاهی
عکس درباره ی روز ارتش برای پروفایل
23 فروردین روز دندان پزشک 1399
عکس نوشته های تبریک نیمه شعبان مبارک برای پروفایل
روز جهانی بهداشت : World Health Day
تتوهای کوچک و شیک دخترانه برای پشت گردن 2020
اسم صدف به چه معنایی است؟ آیا اسم صدف زیباست؟
زندگینامه و بیوگرافی خواننده زن افغان غزال عنایت با عکس
بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولا کافی است. جوجه را تمیز می کنیم و می شوئیم و خوب خشک می کنیم و آن را به طریق زیر خرد می نمائیم .
بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم (می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم).
بعد ران ها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا مخلوط می نمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم.
بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم ، به طوری که ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخ سوم باشند.
ابتدا سیخ های ران و بال را روی آتش یک نواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم (چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود)
وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد. (و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم .
:: برچسبها:
جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم,
زردچوبه در جوجه کباب,
جوجه کباب با سس مایونز,
طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده,
جوجه کباب با ماست,
چگونه جوجه کباب را ترد کنیم,
طرز تهیه جوجه کباب برای 20 نفر,
,